Alle vores pejse er produceret af den danske virksomhed Decoflame. Vi er blandt en lille udvalgt skare af virksomheder, der har fået tilladelse til at forhandle deres fantastiske pejse. Decoflame blev lanceret i 2008 med visionen om at sende biopejse på markedet med fokus på design, sikkerhed, funktionalitet og kvalitet.

Decoflame har base i Nordjylland, hvor designer og stifter Kjell Thomsen får ideerne til de nye og innovative pejse. Det er også her, at du finder virksomhedens fabrik, hvor pejsene med omhu bliver produceret og testet. Vil du gerne se pejsene inden et evt. køb, så kan du besøge deres showroom, som er Skandinaviens største med over 30 biopejse på udstilling.

Pejsene er skabt med det formål at tilføje stil til din bolig eller dit kontor. De integrerer samtidig den nyeste teknologi, så de altid afspejler de moderne tider. Med andre ord kan en række af pejsene styres med både fjernbetjening, en smartphone eller en tablet. Pejsene forhandles på verdensplan, hvor dansk design er særlig anerkendt.

Decoflame stiller også detaljerede tegninger og dokumenter til rådighed, så både indretningsarkitekter, arkitekter, privatpersoner og håndværkere kan lave den perfekte løsning, når pejsen skal indgå i indretningen. En række pejse kan desuden fås på mål, så de kan integreres i ethvert projekt. Ligeledes kan man få indflydelse på de anvendte materialer og farvevalg. Når alt kommer til alt kan du derfor være med til at skabe en pejs efter netop dine ønsker.

Sikkerhed er i fokus hos Decoflame og de benytter dygtige og faglig velfunderede professionelle til at producere pejsene. Dertil kommer, at det kun er de absolut bedste materialer, der benyttes – ligeledes for at øge sikkerheden på slutproduktet. Teknologien spiller også her en rolle, hvor en række sensorer holder øje med fx temperaturer og hældning på pejsen.

Pejsene kan benytter i mange sammenhænge og bliver leveret til både private, erhvervsdrivende og den offentlige sektor.

Har du spørgsmål til pejsene, er du mere end velkommen til at kontakte os.