Luksuspejse.dk ejes af Michael Storm, der siden 2011 har drevet flere online virksomheder. Blandt de nyeste tiltag er denne webshop, som har til formål at tilbyde pejse af højeste kvalitet til dig, der ønsker det bedste på markedet. I Danmark er vi kendt for at have en sund økonomi, og vi har mange købestærke personer i landet, der gerne vil sætte fokus på sundhed, livskvalitet og generel kvalitet i hverdagen. Vi kan ikke hjælpe med de første ting på listen, men vi kan bringe mere kvalitet ind i dit hverdagsliv med vores flotte pejse.

Men en biopejs fra Luksuspejse får du en flot og elegant pejs i dit hjem, som kan være med til at skabe en hyggelig og afslappende stemning. Pejsen kan bruges i mange situationer og dækker ligeledes flere behov. Det primære behov er for de fleste at skabe nogle flotte rammer i sit hjem eller på sit kontor. Sekundært er pejsen med til at varme rummet. Pejsene brænder på bioethanol, som er et produkt, der ikke afgiver røg, og den er dermed heller ikke sundhedsfarlig på nogen måde.

Vores mål er at blive den førende leverandør af luksuspejse. Vores pejse er både dansk designet og dansk produceret af Decoflame, hvilket er din garanti for et kvalitetsprodukt. Dansk design er verdenskendt og meget eftertragtet i både ind- og udland. Priserne afspejler derfor den kvalitet, som man får med en pejs fra Luksuspejse. Målgruppen for vores produkter er derfor også primært købestærke danskere, der vil betale lidt ekstra for at få det ypperste. Målgruppen omfatter også erhvervslivet, der ønsker at skabe nogle lækre rammer. Det kan være i form af en pejs på et venteværelse, på kontoret eller på badeværelser. Ligeledes kan pejsene også være særligt gode til hotelbranchen samt caféer.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du naturligvis velkommen til at ringe. Vi prioriterer den personlige dialog og forsøger at matche kvaliteten af vores produkter i vores kundeservice, så du får et produkt og en oplevelse, som du er tilfreds med. Kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores mange billeder og videoer. Forhåbentlig finder du noget, der falder i din smag…