Når du handler med Luksuspejse bekræfter du samtidig, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser.

Priser
Alle priser er med mindre andet er angivet vist i Danske kroner inkl. 25% moms. Der tages forbehold for fejl, og vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, hvis prisen er fejlagtig angivet.

Betaling
De kontooplysninger køber indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er køber og NETS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om køber. Ved køb med kreditkort trækker vi først beløbet fra købers konto, når varen afgår fra Luksuspejse eller vores leverandører. I tilfælde af bankoverførsel bliver varen sendt så snart betalingen registreres på vores konto.

Levering
Der kan laves specielle ønsker til levering ved at udfylde feltet “Bemærkninger” ved ordrens indgåelse, men som udgangspunkt leveres varerne til hoveddøren. Ved større varer leveres der som udgangspunkt til kantstenen. Specielle ønsker til levering kan dog ikke forventes overholdt, da det er op til den enkelte fragtmand, om ønsket vil efterkommes. Da fragten varetages af 3. part, kan vi derfor ikke sikre, at eventuelle ønsker kan overholdes.

Leveringstid
Levering af standard varer sker i løbet af 2-7 arbejdsdage. Leveringstiden på specialfremstillede varer kan variere og tage op til 30 dage. Når der placeres en ordre vil du efter denne få oplysninger om forventet leveringstid. Leveringen sker direkte fra vores leverandør. Såfremt der skulle forekomme forsinkelser, som Luksuspejse er vidende om, vil køber få besked på email hurtigst muligt.

Leveringsomkostninger
Alle ordrer leveres fragtfrit til brofaste øer. Ønsker du levering til en ikke brofast ø, bedes du kontakte os på forhånd. Prisen for levering til din adresse vil herefter blive oplyst.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

Reklamation
Køber er beskyttet under den almindelige forbrugerlov, der sikrer to års reklamationsret.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
Luksuspejse er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for Luksuspejse’s kontrol. Herunder f.eks. naturkatastrofer, krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Luksuspejse afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Meddeler køber inden 14 dage efter levering Luksuspejse, at køber har fortrudt sit køb, kan de købte varer tilbageleveres til Luksuspejse og pengene kræves tilbage. Denne ret frafalder på alle specialfremstillede varer. På hver enkelt vare fremgår det, om det er en standard lagervare, eller om den specialfremstilles. Læs i denne forbindelse afsnittet om returvarer nedenfor.

Returvarer
Inden returnering bedes du kontakte Luksuspejse for at få angivet returadresse, da denne kan variere fra ordre til ordre. Du kan kontakte Luksuspejse på info@luksuspejse eller på telefon (+45) 26 79 88 69. Husk at oplyse dit ordrenummer i forbindelse med din henvendelse. Når varen er modtaget i original og ubrugt stand,  returneres det fulde beløb for varer og evt. leveringsomkostninger. Varer der returneres på efterkrav eller uden forudgående aftale med Luksuspejse nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark eller alternativt de fragtfirmaer, du bliver anvist i forbindelse med returkorrespondancen. Varerne skal om muligt tilbageleveres i ubrudt emballage og forsvarligt emballeret. Der skal desuden vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen eller oplyses ordrenummer, så det er muligt for os at spore ordren.

Køber afholder selv returomkostninger eller leverer på anvist returadresse. Luksuspejse tilbagebetaler de modtagne beløb senest 5 hverdage efter de returnerede varer er modtaget i ubrugt og ubeskadiget stand.

Kontaktoplysninger
Luksuspejse
CVR/SE nr: 33309961 / 34 34 94 36
Telefon: 26 79 88 69
Email: info@luksuspejse.dk
Grønløkke Alle 108
8310 Tranbjerg J