8 + 0 = ?

Mange af vores pejse kan udvikles på mål. Vi viser blot nogle eksempler og priser på disse. Hvis du ønsker et konkret tilbud på en given biopejs, så bedes du udfylde formularen, hvorefter vi sender et tilbud til dig.

Tilbuddet er helt uforpligtende. Er du i tvivl om noget, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Oplys gerne følgende:
– Pejsens titel
– Ønsket størrelse
– Ønsket materiale/farve
– Eventuelle tilvalg (opgradering, hjul, cover, antal glas eller lignende)

Hvorfor få et biopejs tilbud?

Hos luksuspejse.dk gør vi meget ud af at finde den rigtige pejs til kundens personlige behov. Det gør vi nemmest, hvis vi kommer i direkte kontakt med kunden, og derfor opfordrer vi altid til, at du skriver eller ringer (26 79 88 69) til os for en uforpligtende tilbud på den biopejse, som du har forelsket dig i.

Når du skriver til os, så beskriv gerne, hvor pejsen skal placeres, den ønskede størrelse, materialer/farver samt eventuelle tilvalg i form af f.eks. cover, glas og andre opgraderinger.

Vores tilbud er som sagt helt uforpligtende, og skulle det ikke leve op til dine forventinger kan du blot vælge ikke at tage imod det eller måske spørge efter et nyt tilbud på en anden pejs.

Husk på at vi her på lukuspejse.dk har prismatch, hvilket betyder, at vi altid matcher prisen på biopejse, hvis du kan finde en given pejs et andet sted, men til en lavere pris, end hvad vi sælger den til.